Van Espen Marc bvba logo
Van Espen Marc bvba

Airconditioning

U wilt koeling in uw woning, winkel of kantoor en bent op zoek naar een goede airco-installateur? Bij gecertificeerd koeltechnicus Marc Van Espen kan u een airco kopen van topmerken, toegespitst op de capaciteit die u nodig hebt.

Van Espen Marc bvba zorgt voor een volledige installatie van airconditioning en HVAC-systemen. Reken ook op ons voor alle onderhoud en elke herstelling.

Als gecertificeerd koeltechnicus kan Marc Van Espen u het beste professionele advies geven over het perfecte aircosysteem voor uw vereisten. Benodigde capaciteit en de structuur van het gebouw zullen bepalen welk aircotoestel u de beste resultaten zal geven.

De ruime ervaring en vakkennis bij Van Espen Marc bvba laat ons toe om in elke omstandigheid de meest efficiënte oplossing voor airconditioning en HVAC te realiseren. Bovendien zijn wij steeds aandachtig voor de esthetische inpassing van de leidingen en toestellen in en rond het gebouw.

U krijgt u een kwalitatieve, klantgerichte service in zowel installatie als onderhoud en herstelling. Dat betekent dat u geniet van een gedegen vakkennis van alle producten en methoden inzake klimaatregeling, ook over de nieuwste materialen en technologieën.

Van-Espen-Marc-booischot-ventilatie-verwarming-airconditioning-zonneboilers-warmtepompen

Onze Merken

 

Enkele realisaties in Airconditioning